У Сумах розпочався шостий сезон соціально-ліричної історії про чарівних сумчанок

У п’ятницю 3 вересня у Сумах відбулася перша подія з низки заходів, об’єднаних назвою «Три пелюстки жіночності».

Ігор Касьяненко та Лариса Ільченко

Організатори та ведучі проєкту «Три пелюстки жіночності» Ігор Касьяненко та Лариса Ільченко

Ідея

Ідея проєкту полягає у тому, щоби засобами різних видів мистецтв розкрити тему жіночості у сучасному світі. Кожного року організатори запрошують до участі трьох сумчанок, у житті яких присутні три складові, які  засновники проекту вважають першочергово важливими, коли мова іде про жіночність. Це материнство, соціальна реалізація і та жіноча енергетика, що у парі з чоловічою створює гармонію космосу. Щодо останньої складової, то, незважаючи на дещо поетично–абстрактне її визначення, вона інтуїтивно зрозуміла кожному, бо саме це — тобто свою особисту енергетично гармонійну пару представники сильної половини світу і шукають серед представниць його прекрасної половини. І ті  хто знаходять, стають щасливими удвох

Три пелюстки жіночночності 2021 Суми

Героині проєкту «Три пелюстки діночності 2021» Лариса Кохана, Інна Олексенко та Светлана Качуровська

Героїні

Героїнями шостого сезону «Пелюсткок…» стали:

• Акторка Сумського обласного театру для дітей та юнацтва Інна Олексенко
• Дизайнер модного одягу та засновниця бренду Lara Kim Лариса Кохана.
• Художниця, письменниця та арт-тренер Світлана Качуровська

Переходьте  3а посиланнями  і читайте про цих непересічних, яскравих, талановитих та прекрасних панянок у публікаціях на медіа порталі АТС.

«Три пелюстки жіночності 2021» Подія перша

Перша подія включала в себе очне представлення героїнь проєкту широкому загалу. Героїні не тільки цікаво розповідали про себе, відповідаючи на питання ведучих, але й демонстрували свою таланти. Інна Олексенко – чудова драматична актриса з величезним акторським діапазоном – від лірики до комедії. Тож публіка, слухаючи її,  і сміялася, і  витирала сльози розчулення. Відома художниця і арт-тренер  Світлана Качуровська виявилася до того  ще й обдарованою авторкою і виконавицею власних пісень. А втілення крилатих фантазій Лариси Коханої присутні побачили під час дефіле юних моделей дизайн-студії «ART’elь moda», які представили її авторську колекцію «Stop, Think, Save!» — «Зупинись, подумай, збережи!», присвячену проблемам екології.

колекція

дефіле дизайн-студії «ART’elь moda»,- авторська колекція «Stop, Think, Save!» — «Зупинись, подумай, збережи!»

Також у програмі взяла участь героїня минулорічних «Пелюстків» Єлизавета Шерстюк. Її фантастичний спів викликав бурхливу овацію зібрання. Але пані Єлизавета цього разу виступала не тільки у якості співачки. Ще вона була господинею локації, яка гостинно прийняла подію.

Локація

Дійство відбулося на території затишного арт-майданчика під назвою «Єврейський дворик». Розташований він по вулиці Кооперативній,17 і є частиною подвір’я сумського благодійного єврейського центру Хесед Хаім. По відгукам присутніх, його неповторна атмосфера і гостинність господарів викликають таке враження, ніби ти, ідучи звичними сумськими вуличками, раптом потрапляєш у дворик з іншого міста – великого, гарного, такого де вирує творче життя і доброзичливе ставлення до усіх, хто  сюди завітає. Не дивлячись на те, що захід проходив під відкритим небом, глядачі мали змогу сісти на зручні стільці і лавочки — і все було чутно і видно, локація досить компактна, а зі звуком працював Сергій Нечипоренко, які вміє вишукано і тактовно подати голос кожного з виступаючих біля керованих їм мікрофонів.

Фотограф Марина Селегень

Фотограф проєкту «Три пелюстки жиночності 2021» Марина Селегень

«Три пелюстки жіночності 2021».  Фотовиставка

Окрім мов журналістики, поезії та музики, важливою частиною проєкту є традиційна фотовиставка зі світлинами, які розкривають внутрішній світ героїнь. Цього року авторкою фотографій стала відома сумська тележурналістка Марина Селегень, яка  у останній час напрочуд вдало знайшла себе у царині фотомистецтва. Під час презентації в «Єврейському дворику» було представлено лише декілька фото з майбутньої виставки, бо організатори вирішили, так би мовити, розділити два задоволення і відкрити повну виставку в іншому місці. А конкретно — на першому поверсі Суспільного телебачення UA:Суми (вул. Петропавлівська,125).

Виставка буде відкрита для вільного огляду з 7 вересня. Офіційного вернісажу не буде, натомість організатори планують креативне закриття експозиції, як відбудеться 21 вересня.  І там знову буде цікаво і креативно.

Організатори

Організатором соціально-ліричного заходу «Три пелюстки жіночності» виступає «Агенція творчих подій», також відома творчій громадськості Сумщини по низці творчих івентів, серед яких найбільш масштабним є арт-медіа проєкт «Культурний острів».

Фото: Ольга Гроздовская

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (5 голос, оценка: 4,20 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


6 + 5 =