У Сумах запрошують на арт-подію, присвячену чарівним городянкам

 На початку кожного вересня вже шість років поспіль у обласному центрі проходить творчий захід під назвою «Три пелюстки жіночності».

Три лепестка женственностиІдейним натхненником і організатором івенту виступає Агенція творчих подій. Присвячений він чарівним сумчанкам і саме тому приурочений до святкування Дня міста Суми.

У цьому році дійство відбудеться у п’ятницю 3  вересня. Складається воно з двох частин.

Частина перша — анонс виставки світлин фотохудожниціі Марини Селегень, на якій відображені моменти життя трьох прекрасних героїнь проєкту «Три пелюстки жіночності 2021».

Ними стали:

• Акторка Сумського обласного театру для дітей та юнацтва Інна Олексенко.

• Дизайнер модного одягу та засновниця бренду Lara Kim Лариса Кохана.

• Художниця, письменниця та арт-тренер  Світлана Качуровська

Частина друга  —  музично-поетична.  Цього року, на відміну від інших, у художній програмі активно представлені самі героїні. Вони не тільки розповідатимуть про себе у мініінтерв’ю, але й продемонструють наочно свої чудові таланти.

У програмі також беруть участь: Ігор Касьяненко, Єлизавета Шерстік, та дизайн-студія «ART’elь moda». Ведуча, як завжди, Лариса Ільченко. У цілому, будє багато жіночої краси, чарівної музики та вишуканої поезії.

P.S. Шоу-презентація «Три пелюстки жіночності 2021» відбудеться 3 вересня в арт-просторі «Єврейський дворик», що розташований за адресою: вулиця Кооперативна, 17  

Початок о 18.00.

Вхід вільний.

Читайте про героїнь проєкту «Три пелюстки жіночності» сезонів 2016-2021 тут.

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (5 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


4 + 2 =