У Києві запрошують на зустріч з культовим художником

Арт-галерея Мануфактура запрошує гостей на вишуканий арт- вечір. Захід відбудеться 12 липня  в рамках виставки «Вибрані твори Олександра Сухоліта».

Олександр СухолітОлександр Сухоліт — культовий художник 1990-х. За оцінками багатьох експертів – один із найважливіших скульпторів зародження сучасного українського мистецтва. Він створював цілі стилі у скульптурі, поєднував найрізноманітнішу техніку й жанри, отримуючи часом парадоксальні, проте вражаюче талановиті результати.

Поціновувачі мистецтва зможуть насолодитися масштабною експозицією та на власні очі побачити живописні роботи та скульптурні композиції відомого автора.

Під час зустрічі Олександр Сухоліт проведе гостей залами галереї, відповість на хвилюючі питання та ексклюзивно поділиться планами на майбутнє.

Приємним подарунком гостям заходу стане спеціальна ціна на представлені роботи.

Раніше ми писали: У Сумах наукові співробітники музею відкрили таємницю скульптури XIX століття

Якщо ви митець, колекціонер або просто любите мистецтво – приходьте, щоб за келихом вина поспілкуватися з однодумцями, зустріти старих друзів, завести нові знайомства та зробити чудові фото.

Атмосферу вечора доповнить чуттєва музична програма!

Раніше ми писали: Американский дизайнер выяснил, что держала в руках Венера Милосская (фото)

Арт- вечір відбудеться: 12 липня

Початок: 17.00

Адреса: Обухівське шосе, 2. Аутлет-містечко «Мануфактура»

Вхід вільний!

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (1 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


1 комментарий

  1. Кирилл:

    З радістю б відвідав такий захід. Шкода в нас в місті давненько нічого цікавого не відбулося. Відволікаюся на Віоліті, там і твори подивитися можна, і обговорити, але живого спілкування іноді хочеться також

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


6 + 8 =