У Сумах польські музиканти гратимуть латинський джаз

З серпня 2018 року у Сумах працює Sumy Jazz Club, у рамках якого на мешканців міста Суми чекають концерти провідних світових та українських джазових музикантів.

Джаз в СумахКонцерти відбуватимуться із небувалою для нашого міста частотою.

Sumy Jazz Club будуть тішити сумчан дуже різною стилістикою і складами, проводитимуть тематичні вечори, дні, ранки і, звісно, ночі, а ще — запропонуть вам зустрічі та майстер-класи від крутих джазменів з усього світу!

Таким чином, Суми мають змогу долучитися до актуальної світової культури на рівні з іншими мешканцями України та загалом – планети Земля.

Проект відбувається завдяки транскордонній мережі Міжнародного джазового фестивалю Jazz Bez, ініціатору проекту Майстерні творчих ідей Urban Lys (засновник Ольга Ковалевська ) та головному партнеру проекту – нічному клубу Marinad. Генеральний спонсор проекту – будівельна компанія Сумбуд.

Вже 28 серпня Sumy Jazz Club стартує з першим концертом!

Це буде фантастичний кубинсько-польсько-український проект The Cuban Latin Jazz: музиканти, які виконують чуттєву, пристрасну та надзвичайно романтичну — її величність Латину.

The Cuban Latin Jazz – це злиття джазу, латинських і афро-кубинських ритмів, сальси та класичної музики у виконанні молодих, талановитих музикантів різних національностей, пов’язаних спільними музичними пристрастями. У представленому репертуарі чітко відчувається коріння Куби, носієм якого є насамперед лідер гурту, контрабасист Роланд Абреу.

Музикант народився у місті Гавана і жив там, доки йому не виповнилося 20 років. Сьогодні на своїй другій батьківщині — у Польщі — він творить, експериментує і тішить слухачів, додаючи до улюбленого музичного стилю частинку свого гарячого кубинського серця. Поруч із контрабасом у The Cuban Latin Jazz органічно звучать саксофон, піаніно, перкусія та конґи. У 2018 році колектив отримав 2 місце та премію за участь у міжнародному конкурсі на фестивалі “Джаз над Одрою” (Jazz nad Odrą).

Початок концерту 0 21.00

Склад гурту The Cuban Latin Jazz:

Роланд Абреу (Roland Abreu) – контрабас
Тарас Баковський (Taras Bakovskyi) – саксофон
Павєл Кукула (Paweł Kukuła) – фортепіано
Домінік Яске (Dominik Jaske) – перкусія

Концерт The Cuban Latin Jazz у Сумах відбудеться в рамках проекту Sumy Jazz Club за підтримки мережі Міжнародного джазового фестивалю Jazz Bez та Луцький джаз клуб \\\\ Lutsk Jazz Club

Це не перший проект, який проходить у Сумах за підтримки мережі Міжнародного джазового фестивалю Jazz Bez. У грудні 2017 року у Сумах відбувся концерт польського квінтету Adam Jarzmik Quintet.

Раніше ми писали про цей джазовий концерт у матеріалі: У Сумах звучав джаз по-польски

Справки за телефонами:
+380662239110
+380671247321

Квитки  на концерт The Cuban Latin Jazz у Сумах можна придбати на Karabas.com

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (1 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


5 + 1 =