У Сумах відбудеться модне шоу «Sumy model star — 2018»

У вівторок 12 червня у Конгрес-центрі СумДУ відбудеться конкурс кращих моделей та юних майстрів з дізайну одягу «SUMY MODEL STAR -2018»

модное шоу «SUMY MODEL STAR -2018»Дизайн-студія «ART’elь moda» відома, перш за все, створенням авторських колекцій художніх костюмів і театралізованими шоу-показами своїх проектів. Але ця студія —  ще і модельна школа, де на високому рівні викладається подіумне дефіле, що підтверджено великою кількістю дипломів саме в цієй номінації, завойованих моделями дізайн-студії на всеукраїнських конкурсах, а також участю колективу в Українському Тижні Моди і успіхами випускниць студії, що стали професійними моделями.

Раніше ми писали: В Сумах лауреатом «Культурного острова» назван театр моды Ларисы Ванеевой

У модному шоу «SUMY MODEL STAR -2018», яке проходить в рамках традиційного fashion — проекту студії «НОСТРАМОДУС», головний акцент на якісну модельну підготовку юних вихованців дизайн-студії «ART’elь moda», а також на розвиток їх стилістичних і дизайнерських здібностей і талантів. Це конкурс, в якому юні моделі студії зможуть проявити свої таланти в самих різних фешн-напрямках і стилях: спортивному, повсякденному, святковому, театралізованому.

У цьому проекті кожен учасник стає головним героєм і має можливість яскраво продемонструвати свої досягнення і результати навчання в студії.

Крім конкурсних виходів на глядачів чекають покази нових колекцій, над якими студія працювала в нинішньому сезоні. Це «Принцеса Турандот», яку студійци створили у співпраці з талановитим та вже відомим в Україні художником — сценографом Алієй Байтеновой, а також колекція «Шотленд», автором ескізів якої стала вже відома нашим шанувальникам дизайнер Інна Афанащенко.

На особливу увагу будуть гідні покази одягу від наших фешн-партнерів: магазину авторського одягу «Studio Farbatki», магазину дитячого одягу «Дино»,  українського дизайнерського бренду жіночого одягу «TELL».

І, безумовно, прикрасять наше свято моди і краси творчі колекції, які продемонструють гості програми — студенти Сумського центру дизайну та сфери послуг.

Програма « SUMY MODEL STAR -2018»

1. Виставка фотовизиток и творчих робот конкурсантів – фойе Конгрес-центра.

2. Парад моделей – конкурсантів : Я – зірка «ART’elь moda»!

3 . Перший конкурсний вихід. Дефіле – стандарт у спортивному стилі:

-категорія «mini»;

-категорія «teenager»;

-категорія «young».

4. Показ колекції від магазина авторського жіночого одягу «Studio Forbatki» — старша та підготовча модельна група студії.

5. Другий конкурсний вихід. «Мій стиль»:

—  дефіле в колекції від партнера конкурсу — магазину дитячого одягу «ДИНО»  – категорія «mini»;

— презентація авторської моделі, розробленої та зшитої власноруч на заняттях з моделювання одягу «Джинсоманія» — категорія «teenager»;

— презентація авторської моделі, розробленої та зшитої власноруч на заняттях з моделювання одягу «Літо — 2018» —  категорія «young».

6. Показ колекції від бренду дизайнерського жіночого одягу «TELL» — старша та підготовча модельна група студії.

7. Показ колекції — Сумський центр ПТО з дизайну та сфери послуг

8. Презентація нової колекції дизайн-студії «ART’elь moda» -« Шотленд», автор ескізів – Інна Афанащенко – середня група студії

9. Презентація нової колекції дизайн-студії «ART’elь moda» — ««Принцеса Турандот», автор ескізів – Алія Байтенова- молодша група студії

10. Танцювальний номер від гостей програми

11. Третій конкурсний вихід. Дефіле в коктейльних сукнях « I am a lady»:

— категорія «young»;

— категорія «teenager»;

— категорія «mini».

12. Показ колекції « Венеціанська ніч» — Сумський центр ПТО з дизайну та сфери послуг
13. Показ колекції дизайн-студії «ART’elь moda» — « Садок вишневий або Думи мої…», автор ескізів Лариса Кохана — старша модельна група студії.
14. Танцювальний номер від гостей програми.
15. Церемонія нагородження учасників та переможців конкурсу.

Вхід за запрошеннями. Дзвонить!

Голова оргкомітету – Ванєєва Лариса Олексіївна

Моб. телефон: +38  050 668 93 66 (Viber)

е-mail: artelmoda2017@gmail.com

Сторінка у Facebook під назвою « Дизайн-студія   «ART’elь moda»

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (3 голос, оценка: 4,33 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


4 + 9 =