У Сумах розкажуть про виховання дітей з особливими потребами

У середу 25 квітня  у Конгрес-центрі СумДУ відбудеться прес-конференція з приводу початку реалізації проекту ГО «Центр соціально-психолічної реабілітації «Світ щасливих дітей».

світ щасливих дітейМета проекту: виховання толерантного ставлення до дітей з особливими потребами та популяризація інклюзивної освіти у Сумській області з метою захисту прав дітей з особливими потребами.

Цільовою групою проекту стануть мешканці Сумської області усіх вікових груп, проте основною цільовою групою проекту будуть учасники інклюзивного процесу, а саме: батьки, діти з особливими потребами, діти без особливих потреб, педагоги, представники державної влади (що займаються питаннями освіти та соціального захисту), ЗМІ та громадські активісти.

Спікерами на заході виступлять голова ГО «Центр соціально-психолічної реабілітації «Світ щасливих дітей» та керівник проекту Олена Абаева, інформаційний менеджер проекту та координатор роботи волонтерів Юлія Тарасенко. Також очікується присутність на прес-конференції помічника аташе з питань культури Посольства США в Україні Сергія Решетова. Присутні зможуть поспілкуватися у дружній атмосфері за чашечкою чаю чи кави!

Контактна особа: Олена Абаєва голова ГО «Центр соціально-психолічної реабілітації «Світ щасливих дітей» 0955043517, e-mail: autismsumy@ukr.net

Запрошуємо прийняти участь!

Подія відбудеться 25 квітня 2018 року о 13.00 у Конгрес-центрі СумДУ за адресою м. Суми, Покровська площа, 9/1

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (2 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


3 + 2 =