У Сумах презентували героїнь арт-проєкту «Три пелюстки жіночності 2020»

У понеділок 7 вересня у Конгрес-центрі СумДУ відбулася презентація п’ятого сезону соціально-мистецького проекту «Три пелюстки жіночності. Чарівні сумчанки»

Три лепестка женственности 2020. Агенство Творческих СобытийЗахід зазвичай приурочено до святкування Дня міста Суми. Кожного року організатори представляють до уваги громадськості трьох жінок, у житті яких наявні три умовні «пелюстки жіночності»: материнство, соціальна реалізація і те, що називають жіночою складовою космічної енергії, яка у сукупності з чоловічою робить цей світ гармонійним.

З точку зору організаторів, суспільство у якому вважається престижною сама така жіноча реалізація є одночасно прогресивним і традиційним, тобто таким, розвиток якого базується на історично перевірених загальнолюдських цінностях з урахуванням реалій сучасного світу, який постійно змінюється.

Фотовыставка Три лепестка женственности 2020. Фотограф Ольга КолесниковаПроєкт складається з двох частин.

Перша – фотовиставка, де представлені світлини, що,  розкривають внутрішній світ героїнь. Автор виставки цього року — фотохудожниця Ольга Колеснікова. Виставка працює на першому поверсі Конгрес-центру СумДУ до 20 вересня. Запрошуємо сумчан та гостей обласного центру її відвідати. Вхід вільний.

Ольга Козаченко, Геннадий Бидненко на шоу Три лепестка женственностиДругою частиною проєкту є музично-поетичне шоу, по ходу якого ведучі – Ігор Касьяненко та Лариса Ільченко  представляють героїнь публіці. А також звучать пісні і поезії. У цьому році їх виконавцями став чудовий дует «Бікоз» у складі Ольги Козаченко та Геннадія Бідненка.

І нарешті про героїнь. Цього року ними стали:

Ксенія Гриник – волонтер, координатор допомоги Сумському спеціалізованому Будинку дитини,  Засновник ГО «Kamin».

Людмила Велінська — хореограф, керівник колективу «Ансамбль сучасного та естрадного танцю «vizavi».  До недавнього часу виконувала обов’язки директора ПК «Суми».

Єлізавета Шерстюк – співачка, керівник народного театру-студії «Авів», директор БО «Хесед Хаим».

Більше про соціально-мистецький проєкт «Три пелюстки жіночності» читайте тут

Фото: Аллатра ТВ Суми та Лариса Ільченко

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (3 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


8 + 1 =