У Сумах не розуміють, куди подівся пісок, «завезений» на місцевий пляж (+відео)

Так історично склалося, що Студентський пляж вже багато років є одним з улюблених місць відпочинку сумчан та гостей обласного центру. Він водночас місце для купання, частина зеленої зони і територія для активних занять фізкультурою та спортом.

студенческий пляжЯк будь яке публічне  місце, пляж потребує постійного догляду. Сумська влада дійсно вкладає гроші в його  облаштування. І як часто буває у нашій країні, при цьому відбуваються незрозумілі речі.

Зокрема, ще два роки тому, на пляж заїхала техніка – вантажні машини, бульдозер, екскаватор — і  вичистила місцевість від трави та піску, які там були, і які у великій мірі влаштовували відпочиваючих. Зрозуміло, що всі ці роботи були виконані за кошти місцевого бюджету. І немаленькі кошти. Але замість того, щоб завести на очищенні місяця пісок, все будо залишено напризволяще.

У результаті, після «реконструкції» стало не краще, а гірше. І на це, «гірше», власне, на цю шкоду і були витрачені державні кошти. Навіщо? І це не єдина питання до тих, хто облаштовує  «Студягу».

Більш детально про проблему дивіться у репортажі відомого сумського відео-блогера Валерія Осадченка.

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (2 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


4 + 4 =