Сумчан запрошують на презентацію арт-проекту, присвяченого жіночності

У вівторок 3 вересня у приміщенні Конгрес-Центру СумДу  відбудеться презентація соціально-мистецького проекту Агенції творчих подій «Три пелюстки жіночності».

Три лепестка женственности 2019Подія приурочена до Дня міста Суми і присвячена чарівним сумчанкам. Четвертий рік поспіль організатори  розповідають про трьох (кожен рік різних) жінок, в житті яких присутні три важливі складові (або три пелюстка) жіночності: соціальна реалізація, материнство і те, що називається космічною жіночою силою, яка разом із чоловічою керує цим світом і щомиті відтворює його.

Героїні 2019 року

В цьому році героїнями «Пелюстків» стали:

Олена Романова — підприємець, співзасновник і директор магазину тканин і фурнітурі «Галант».

Світлана Даниленко – педагог, директор сумської музичної школи №2

Олена Свистюр — тренер ДЮШОР «Динамо» Суми і дитячої команди «Україночка». Майстер спорту України. Багаторазова чемпіонка та володар кубка України з хокею на траві і індорхокею.

Фотовиставка

Проект складається з декількох частин. Одна з них – фотовиставка. Автор світлин — знаний фотохудожник Олександр Акатов спіймав на камеру і пропонує увазі глядачів деякі яскраві моменти життя героїнь проекту. Ці знімки, крім усього іншого, цікаві ще й тим, що на них відтворені не фотомоделі у штучних позах і ракурсах, а реальні, дорослі і прекрасні своїм внутрішнім світом і світлом жінки.

Музично-поетичне дійство

Як завжди, чергова презентація «Пелюстків» буде прикрашена годиною поезії та музики. Цього року музично-поетичною родзинкою події стане киянка Марія Луценко – поет, автор музики і виконавець власних пісень. Ті, хто в темі сучасної поезії добре знають це ім’я, відоме і в Україні, і далеко за її межами. Для інших скажемо, що Марія не тільки поет найвищого ґатунку, а ще й деяким чином пов’язана зі знайомим усім пісенним хітом «Як тебе не любити Києве мій». Яким – про це детальніше під час презентації. Другим учасником музично-поетичної частини вернісажу стане відомий сумський поет і бард Ігор Касьяненко.

Дата: 3 вересня

Місце: Конгрес-Центр  СумДу

Початок: 18:00

Тривалість заходу -1,5 години

Вхід вільний

Джерело: медиа портал АТС creativpodiya.com

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (1 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


7 + 2 =