Надувний матрац: 3 ідеї для його використання

Загалом надувні матраци не бувають універсальними, адже для комфортного відпочинку в різних умовах обирають різні матеріали. Тому розраховувати варто на ту інформацію, що вказано окремо для кожної моделі. На сервісі OLX можна розділити всі пропозиції на декілька категорій за призначенням матраців.
Бассейн с зонтиками и надувными матрацами

Матрац замість ліжка

Надувне ліжко — це варіант для гостей більшою мірою. Порівняно з класичним каркасним ліжком матрац має менше властивостей ортопедичної основи. Адже звичайна дерев’яна конструкція має більше внутрішніх перегородок для покращення твердості. У свою чергу
надувний матрас, що призначений для квартири чи дома, виготовляється з вінілу, має щільну структуру. Він вище за моделі для води.

Альтернатива ліжку досить зручна. Але треба обмежувати контакти з тваринами, прибирати дальше від горячих приладів. Матеріали при виготовлені обирають досить зносостійкі, але вони також потребують безпечних умов.

Матраци для плавання

Популярні серед пропозицій моделі для плавання. Вони відрізняються розмірами, розраховуючи на одну або декілька людин. Головні відмінності та характеристики таких засобів:

• виготовлені з легких матеріалів;
• щільність менше порівняно з іншими варіантами;
• при намоканні матеріал має мінімальне ковзання.

Але такі моделі не підходять для сну. Вони значно менше за висотою та не мають потрібної твердості.

Матраци для відпочинку на природі

Окремо варто зазначити наявність моделей для відпочинку на суші. Такі варіанти матраців можна використовувати для дома та вулиці. Їх легко брати з собою на природу чи на дачу завдяки мінімальному розміру у складеному вигляді. Створено такі моделі з флокованого матеріалу, що забезпечує надійність та стійкість.

Якщо треба використовувати матрац на пікніку, варто обирати вініл чи ПВХ як основний матеріал. Адже він міцніше при контакті з травою, дрібними камінцями тощо. При пошуках вигідної пропозиції звернути увагу можна на наявність у комплектації насосу для простого накачування.

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (1 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


7 + 1 =