Сумчан запрошують на виставку Ірини Проценко

У вівторок 24 грудня у приміщенні Сумської міської галереї відбудеться непересічна творча подія — відкриття виставки добре відомої далеко за межами обласного центру сумської художниці Ірини Проценко.

Виставка Ірини Проценко

Ірина Проценко народилася в містечку Пріморскій Приморського Краю. Закінчила Північно-Осетинське художнє училище у Владикавказі.

Зараз художниця живе і творить в місті Суми. Член СХ України з 1992 року. З 1986 року активно бере участь в республіканських, регіональних і зарубіжних виставках. На рахунку художниці кілька десятків персональних виставок у різних містах України та за кордоном.

Роботи знаходяться в Сумському, Путивльському художніх музеях, а також в приватних колекціях України, Росії, США, Німеччини, Австралії, Словаччини, Чехії.

Творчість Ірини Проценко цінують як експерти, так і звичайні любителі образотворчого мистецтва. Її твори передають найскладніші відтінки таємних людських почуттів. Вона автор жанрових картин з міфологічним підтекстом, психологічних портретів, смислових пейзажів та натюрмортів, пронизаних дихаючими, і такими, що світяться зсередини, квітами і наповнених невипадковими предметами побуту.

Цього разу на глядачів чекають несподіванки, які відкриють ще одну грань таланту художниці. Маються на увазі роботи, виконані у жанрі абстрактного живопису.

Джерело: медиа портал АТС creativpodiya.com

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (1 голос, оценка: 4,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


4 + 3 =