Демобілізованих бійців АТО Харківської та Сумської областей запрошують на прект з працевлаштування

Обїеднання дружин і матерів бійців учасників АТО запрошує до Харьківа до всеукраїнського проекту «Ветерани: від діалогу до працевлаштування».

Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТОМета проекту — створення сприятливих умов для працевлаштування ветеранів АТО, економічна адаптація військовослужбовців після участі у бойових діях на Сході України.

Проект надасть Вам можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку, такими як: ПриватБанк, Ощадбанк, Укрзалізниця та інші та пройти перше інтерв’ю. Протягом 3 днів у всіх учасників буде унікальна можливість відвідати мотивуючи лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготувати себе до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.

Участь у проекті безкоштовна. Витрати на проживання та харчування іногородніх покриваються організаторами.

Перший семінар в рамках всеукраїнського проекту відбудеться в Харкові 02-04 липня 2019 р. Запрошуються демобілізовані бійці АТО Харківської та Сумської областей.

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства у справах ветеранів України, організатор – ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

Раніше ми писали: Размышления о СВОБОДЕ

 Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1N48tVMeTl91a2zGsPceBU_SHeYbN1uxI7SoaC1E7plU/edit

З усіма питаннями, що виникають щодо участі у проекті, звертайтесь на електронну адресу: info.familyato@gmail.com  або за телефоном 095-540-99-42 Наталя

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (1 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


7 + 9 =