Скільки коштує замінити блок живлення ноутбука?

notebookЗношений кабель, зламаний конектор або банальна втрата під час подорожі… Потреба в купівлі нового блока живлення з часом може виникнути у кожного користувача ноутбука. При цьому з’являється два головних питання: де знайти відповідний зарядний пристрій і в яку суму обійдеться цей захід? Просто зараз спробуємо відповісти на них.

Як знайти відповідний зарядний пристрій для ноутбука?

Якщо звернутися в перший-ліпший магазин електроніки, то, найімовірніше, вийде стати власником так званого «універсального блоку живлення» зі змінними конекторами в комплекті. На жаль, до цього типу обладнання застосовна стара приказка «що підходить для всього — не годиться ні на що». Змінні штекери працюють нестабільно, зарядний струм часто не відповідає технічним характеристикам ноутбука, а сам корпус блока живлення важчий і більший за оригінальний через необхідність підтримувати більше моделей ноутбуків. Такі зарядки до того ж коштують дорожче, оскільки мають безліч додаткових елементів у своїй конструкції та комплектації.

З цих причин ми не рекомендуємо універсальні блоки живлення, а рекомендуємо ті, які призначені для конкретної моделі ноутбука. Знайти відповідний варіант зарядки для ноутбука Toshiba допоможуть тут https://www.aks.ua/catalog/zaryadnoye-ustroistvo-noutbuk/brend-noutbuka/toshiba, тільки тоді він гарантовано буде повністю сумісний з вашим ноутбуком.

Як вибрати блок живлення?

 Щоб переконатися, що ви купуєте сумісне обладнання, найкраще перевірити модель самого блоку живлення за паспортною табличкою. Зазвичай там нанесено «Номер моделі», який слід ввести в пошуковику інтернет-магазину. Після чого система видасть кілька варіантів блоків живлення, аналогічних оригінальному пристрою. Знайти зарядне Sony можна тут https://www.aks.ua/catalog/zaryadnoye-ustroistvo-noutbuk/brend-noutbuka/sony

 Інший спосіб пошуку — за моделлю ноутбука. Цей варіант особливо актуальний, якщо було втрачено старий зарядний пристрій. Таким же чином вказуємо модель комп’ютера з паспортної таблички в пошуковику, і в результаті спостерігаємо сумісні блоки живлення. Також не забудьте порівняти всі необхідні характеристики: напругу, тип конектора і потужність. При цьому перші два параметри мають відповідати повністю вашій моделі ноутбука, а от потужність може бути такою самою або такою, що перевищує рекомендовані значення. Контролер живлення комп’ютера вже сам вибирає необхідну кількість споживаного струму, працюючи в тому чи іншому режимі.

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (оценок ещё нет)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


2 + 9 =