Сумчан запрошують на концерт легендарного клубу бардів

У п’ятницю 15 листопада в Конгрес-Центрі СумДу відбудеться творчий вечір під назвою «Клуб «Ніка» — 30 років потому».

Щоб було зрозуміло, про що іде мова, трохи історії.

Клуб НикаПерший сумський бардівський осередок — клуб «Ніка» було створено у далекому 1987 році, після першого міського фестивалю авторської пісні, що пройшов у молодіжному центрі «Діалог» на Харківській. Організаторами фестивалю були: тодішній директор «Діалогу» Лев Скринник і відомий кавеенщик, учасник зоряної політеховской збірної КВН Олег Романов.

А збиралися в ньому: Ігор Касьяненко, Віктор Сироватський, Юрій Талденко, Михайло Паламаренко, Олег і Олена Романова, Володимир Трегубов, Сергій Коноз, Марина Москаленко, Ольга Козаченко, Володимир Шруб, Олег Липський, Володимир Айзенберг,  Юрій і Ларіса Кондруніни, Оксана Скоробагатська, Вікторія Кононенко(Гайдабрус), Андрій і Лариса Суярко, Олександр Ткалич, Наталя Булах та інші.

Клуб «Ніка» під керівництвом поетеси Лариси Півень проіснував кілька років, а потім його учасники розійшлися по своїм власним творчим проектам, більшість з яких добре відома шанувальникам поезії та авторської пісні не тільки у Сумах, а і далеко за межами обласного центру.

Ось, власне, вони і запрошують сумчан на пісенно-поетичну зустріч «Клуб «Ніка» — 30 років потому». Приходьте! Буде у всіх сенсах тепло!

Початок — о 18.30.

Вхід вільний.

Джерело: медиа портал АТС creativpodiya.com

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (2 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


7 + 7 =