У Сумах очікується наймодніша подія міста

У неділю 12 червня у виставковому центрі «Іллінський» дизайн-студія «ART’elь moda» презентує головну модну подію міста Суми – гранд подіум-шоу «Мозг Гоголя».

дизайн-студія «ART’elь moda»У програмі подіум-шоу будуть представлені: художній та театральний костюм, вечірні та повсякденні сукні, авангардна індастріал-мода у авторських колекціях від кращих дизайнерів міста Суми та України.

За словами керівника народного художнього колективу України дизайн-студії «ART’elь moda» обласного центру позашкільної освіти Лариси Ванєєвої, у програмі буде представлено 5 творчих візитівок сумських модельєрів, чиї імена відомі далеко за межами обласного центру.

З трьома із них колектив «ART’elь moda» пов’язують багаторічні, вельми продуктивні творчі відносини. Так, з Юлією Клименко студія працює вже 15 років, з Мариною Шаповаленко — 10 років, ще 5 – з Ларисою Коханою. Отже, прем’єрний показ їх колекцій нинішнього сезону можна назвати ювілейним.

Зокрема, у дефіле від партнера шоу — Будинку моделей «Петро Сорока» — глядачі побачать колекцію одягу, створеного за ескізами Марини Шаповаленко, а Лариса Кохана вперше представить сумчанам свої випускні і вечірні сукні.

Справжнім відкриттям року стало ім’я модельєра Юлії Перекрестової, з якою колектив «ART’elь moda» планує працювати в наступному сезоні. Своїми колекціями концептуального молодіжного одягу вона впевнено заявила про себе на Українському тижні моди в 2015-2016 роках і отримала високу професійну оцінку від гуру моди України. Варто зазначити, що колекцію бренду «Юлия Перекрестова» на UKRAINIAN FASHION WEEK представляли моделі студії «ART’elь moda», що стало ще однією важливою сходинкою у розвитку і просуванні колективу.

Представляючи на подіумі колекцію концептуального одягу від Юлії Перекрестової, організатори шоу мають намір довести сумчанам, що сьогодні вони отримали реальну можливість мати у своєму гардеробі авторський одяг європейської якості.

Крім того, упорядники шоу намагалися якомога повніше розкрити індивідуальність і професіоналізм кожного митця, що знайшли втілення як у колекціях повсякденного одягу, так і у театральному костюмі. Невипадково гостем шоу стала Алія Батейнова — художник-постановник вистав «Хто винен?», «Подкольосін» і «Шинель» Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна. Ці нові роботи «щепкінців» вразили не лише своєю сценографією, а й чудовими костюмами, які можуть розглядатися як самостійний художній проект.

Глядачі шоу «Мозг Гоголя» зможуть у цьому переконатися, побачивши на подіумній доріжці дефіле акторів-щепкінців в оригінальних костюмах до вистави «Хто винен?» за п’єсою І. Карпенка-Карого «Безталанна».

Чому шоу має назву «Мозг Гоголя»? На це питання глядачі знайдуть відповідь 12 червня о 18.00 на грандіозному дефіле, що відбудеться у білому мармуровому залі виставкового центру «Іллінський».

Чекаємо вас на святі моди і краси!

Квитки можна придбати в касах агентства Karabas (2-й пов. ун. Київ, вул. кооперативна 1)

 

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (2 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


3 + 1 =