У Карпатах на Літшколі навчатимуть молодих письменників

10-15 серпня в Карпатах відбудеться «VI Літня літературна школа». Відомі письменники та видавці поділяться письменницькою майстерністю та секретами успіху в літературі.

У Карпатах на Літшколі навчатимуть молодих письменників Лектори – письменники Тарас Прохасько, Юрій Винничук, Юрій Іздрик, Галина Крук, Остап Сливинський, літературознавець і видавець Ростислав Семків, перекладач і літературний менеджер Завен Баблоян. Іноземний гість-лектор – перекладачка, кураторка культурних проектів і викладачка creative writing Юстина Чеховська (Польща).

Програма Літшколи складається з 50 годин лекційних і творчих занять.

У програмі: лекції та майстер-класи; практичні завдання і воркшопи; аналіз і обговорення текстів учасників; літературні вечори та барбекю-паті; походи в гори та неформальне спілкування з лекторами і учасниками.

Учасники Літшколи дізнаються про теоретичні аспекти літературної творчості та оволодіють практичним інструментарієм письма.

Лектори розкажуть: як створювати персонаж, сюжет і композицію; як працювати з мовою, діалогами і художніми деталями; як навчитися критикувати власні тексти; звідки брати натхнення; яких типових помилок уникати авторам-початківцям; як зацікавити видавців; які є сучасні траекторії літературної кар’єри; як знайти читача та своє місце в літературному процесі.

Як взяти участь?

Щоб взяти участь у Літшколі, потрібно заповнити реєстраційну анкету: https://goo.gl/TEpy0S

Прийом заявок триває до 31 липня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 2000 грн (при оплаті до 20 липня включно) або 2400 грн (при оплаті після 20 липня). У вартість входить: навчальна і розважальна програма, проживання у котеджі, 2-разове харчування, кава-брейки, трансфер з Івано-Франківська і назад, роздаткові матеріали, екскурсії тощо.

 Дати і місце проведення: 10-15 серпня 2015 року, с. Яблуниця (Івано-Франківська обл.)

 Контактна особа: Мар’яна Хемій (093-767-43-81, litosvita.org @ gmail.com)

Детальніше про Літшколу читайте за посиланням: https://goo.gl/6Gz93L

Організатор: Центр літературної освіти

За підтримки Фонду розвитку громад «Лівобережна Київщина»

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (оценок ещё нет)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


8 + 7 =