До Сум завітає польський джаз

У вівторок 5  січня у приміщенні сумської обласної  філармонії відбудеться концерт джаз-бенду з Польщі Adam Jarzmik Quintet.

джазAdam Jarzmik Quintet – переможці цьогорічного культового польського фестивалю «Jazz nad Odrą». До Сум гурт приїде в рамках ХVII Міжнародного джазового фестивалю Jazz Bez, який вперше розширився до півночного сходу України. В Україні квінтет почують лише у 5 містах, серед яких Львів, Київ, Луцьк, Тернопіль, Рівне і… Суми!!!

Проект Adam Jarzmik Quintet виник 2015 року в Катовіцах. Гурт презентує авторську музику, створену композитором Адамом Яжміком. Серед гігантів джазу, творчість яких інспірувала музику гурту, хлопці вказують Brad Mehldau, Aaron Parks та Aaron Goldberg.

Поза власними творами, Adam Jarzmik Quintet грає безсмертні джазові стандарти, пропущені через своє відчуття та подані у нових музичних формах.

Весною цього року гурт видав свій дебютний альбом «Euphoria». Кожен з учасників проекту є перспективним музикантом, що активно концертує у Польщі та за її межами.

Серед нагород, які встиг завоювати квінтет: 2-ге місце на «Jazz Nad Odrą» 2016 р., 1-ше місце «Pro Jazz Festiwal w Kołobrzegu», 1-ше місце на «Blue Note Competition w Poznaniu», 1-ше місце на «Bielskiej Zadymce Jazzowej» та Grand Prix на «Jazz Nad Odrą» 2017 р.

Початок концерту о 19.00

Квитки у касі філармонії. Вартість квитків: від 120 грн до 50 грн.

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (1 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


9 + 6 =