У Сумах відбудеться українська рок-вечірка

У п’ятницю 25 листопада у Сумах відбудеться непересічна подія, яку організатори назвали «українською поетичною рок-вечіркою».

Игорь КасьяненкоВласне, це буде акустичний концерт за участю відомих в Україні рок-музикантів, учасників гуртів Н.Три та  DK,DANCE.

Н.Три —  українська рок-команда, що зробила своїм творчим кредо гармонійне поєднання мелодики, вишуканих аранжувань та по-справжньому поетичних текстів, автором яких є відомий поет і бард Ігор Касьяненко. Заснували Н.Три ще в 1999 році тодішні студенти Київського державного вищого музичного училища ім.Р.М.Глієра – Євген Касьяненко та Олексій Шманьов. Вони і написали музику до переважної більшості пісень гурту. Проект проіснував декілька років, набув популярності, особливо в Києві та на Заході України, залишив багато записів з живих концертів, теле та радіо ефірів, а потім творчі концепції засновників почали все більше різнитися, бо кожен розвивався  у своєму напрямку. Наприкінці 2009 року музиканти Н.Три по-дружньому розійшлися реалізовувати власні проекти.

Наразі Олексій Шманьов є фронтменом відомого івано-франківського рок-гурту КАРНА, а Євген Касьяненко займається гітарним аранжуванням та грає у команді DK,DANCE, з якою, зокрема, продовжує створення пісень у стилі Н.Три, успішно співпрацюючи в цьому сенсі з вокалістом Андрієм Шевченком.

Всі вони візьмуть участь у проекті, який називається «українська поетична рок-вечірка Капітан Немо. Акустика». Назву проекту дала одна з пісень Н.Три, з другого альбому гурту, який було написано, але такі не видано.

З цікавинок вечора

По-перше, слухачі матимуть змогу почути живі акустичні версії відомих хітів Н.Три у виконанні таких одночасно класних і різних вокалістів як Олексій Шманьов та Андрій Шевченко. Також співатиме і Євген Касьяненко. На початку Н.Три, коли команда ще називалася «Нечто третье» він був одним з солістів гурту, але потім було вирішено, що йому краще зосередитися на гітарних партіях, а співатиме тільки Олексій Шманьов. Який, до речі, дуже виріс в плані майстерності виконання за останні роки.

По-друге, будуть презентовані пісні з нового альбому DK,DANCE, які форматно продовжують старий добрий Н.Три.

По-третє, ведучим буде автор текстів всіх пісень Ігор Касьяненко. Він також трохи почитає і навіть заспіває. Буде і жіночий вокал, але це нехай залишиться приємним сюрпризом.

Незвичайним є і місце проведення. Це затишний, камерний зал у освітньому центрі «Point», що знаходиться за адресою вул. Харківська 3/2 (за декілька кроків від «Картопляної хати»).

Там невелика кількість місць (трохи більше 40), тому організатори просять бронювати квитки заздалегідь, за тел. 066 846 58 91, 068 651 64 64. Вартість квитків (благодійний внесок) – 40 грн. Всім гостям — кава від організаторів.

А на завершення — одна з пісень, які пролунають 25 листопада. Початок о 18.00

Джерело: медіа портал АТС creativpodiya.com

 

 

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (оценок ещё нет)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


4 + 4 =