Евгения Щербак (LeTime). Спалахи літа у нашій фотоплівці

Евгения ЩербакПовітря майже прогріте. Вулиці палають відблисками сонячних окулярів. Босі ноги на газонах. Шорти,футболки. Відвертість і грайливість. Щось особливе у цьому літі. Такого ніколи не було. Не то присмак апельсинового соку, не то кави з корицею. Змінно незвичне.

Перший знімок – фонтан із райдугою. Ти його випадково зробив, але то так гарно! Гаряча свіжість і посмішки малечі, яка хлюпається у воді. Різнокольорові стрічки веселки так добре доповнюють холод і світло.

Усе дихає. Зеленіє,квітне. Живе. Ми йдемо вузенькими вулицями. Гомін. Шум колес. Сміх. Музика лунає. Хтось сумує. Хтось так натхненно щось вимальовує. Поволі тихий вечір заспокоює це галасливе місто. Але,мабуть, ніщо не заспокоїть його! Загоряються ліхтарі. На верандах затишних кав’ярень чортма людей. Щось обговорюють. Сміються. Дивляться закоханими очима. Деякі танцюють. Просто посеред вулиці.

Ти віддав камеру якійсь жіночці і закружив мене у танці. Так з’явилася друга світлина у нашій літній фотоплівці. Невимушено легка і романтична. Щоби там не казали,але літо теж, до втрати подиху і пам’яті, п’яне, любляче і сором’язливе.

Дивно, але ранок почався не з яскравих променів прямо у обличчя. Сильний і приємний вітер прямо-таки увірвався у кімнату. Легкий смоґ витає. Небо сіре-сіре. Простодушність і мерзлота,ще свіжість літа такі неочікувані,але чаруючі. Сто відсотків дощ постукає у відкриті вікна.

Холодна музика заграла. Прямо по дахах. Прямо у серце. Важкі краплі рвалися і прагнули,щоб їх почули. Ще один шматочок літа у нашій фотоплівці. Ти сфотографував дощ. Безглуздо і прекрасно. Чисто. До ночі місто слухало цю пісню. Допоки не викотився поважний місяць. Так тихо і затишно влітку нам ще не було. До неймовірності рідно. До зірок.

Ще зірки доповнюють усю палітру кольорів на картині нашого літа. Вони будуть освітлювати і згадувати ці моменти. Фотоплівка, створена тобою. Моє Літо. Мабуть, головне – залишити тебе назавжди у своєму серці. Для тепла. Для присмаку звичайної казки. Моє. Наше Літо..

Читать другие миниатюры, участвующие в конкурсе «Колибри» 2015

 

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (7 голос, оценка: 4,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


комментариев 8

  1. Лєший:

    Так це таки про кохання! )) Я так і подумав з самого початку. ))
    Мені, доречі, подобається авторська манера, писати короткими реченнями.

  2. Аліса:

    процитую тебе: «прямо у серце»
    пиши,люба, воно твоє))

  3. Бандера 13:

    Вау, дуже круто *IN LOVE* мені сподобалось)умнічка *THUMBS UP*

  4. Сява:

    Дуже гарно))) Велика молодець)))

  5. Анастасійка):

    Дуже гарно і романтично) Авторка справді молодець) Мені дуже сподобалось) Так тримати) Удачі і ,звісно ж, перемоги!:*

  6. Ростислав:

    Так це дійсно талановита людина. Вона має хист до написання гарних творів. Їй потрібно писати ще більше , щоб збагатити
    шедеврами нашу сучасну літературу.

  7. Мира Мир:

    Сподобалося страшенно!smile Дуже душевно і манера приємна — імпресіоністична) Бажаю подальших творчих звершень!)

  8. читач:

    Нічого особливого. Я б сказав? навіть банально. Щоденникове письмо.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


4 + 7 =