У Сумах відкрилася виставка викладача художньої школи

У виставковій залі Сумської дитячої художньої школи ім. М.Г.Лисенка відкрилася персональна виставка творчих робіт викладача школи Наталії Миколаївни Полякової під назвою «Пелюстки. Насолода кольором».

Наталья Полякова преподаватель художественной школыЗовсім недавно у Сумській дитячій художній школі ім. М.Г.Лісенка запровадили традицію кожні 30-45 днів представляти виставку мистецьких робіт одного з викладачів закладу.

Отже виставка «Пелюстки. Насолода кольором» Наталії Миколаївни Полякової стала першою з таких вернісажів у 2022 році. Відкриття відбулося 13 січня.

Наталія Миколаївна Полякова працює викладачем художньої школи з 2005 року. За цей час вона проявила себе як талановитий викладач, що має високий фаховий рівень з образотворчого мистецтва.

Персональна виставка розкриває неябиякий художній хист Наталії Миколаївни. Глядачи побачать живописні та графічні роботи у різних матеріалах та техніках: акварель, олійний живопис, олівець тощо.

Автора надихають класичні жанри: натюрморт, пейзаж, портрет. Виконання робіт є своєрідним та авторським. Особливої уваги заслуговують натюрморти з квітами, з яскравим, соковитим колоритом, сповнені радості буття людини в цьому світі. Автор оспівує звичайні, але дуже важливі речі, радість від споглядання навколишнього світу, квітів, сонця.

Учні Наталії Миколаївни – постійні учасники та переможці міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів образотворчого мистецтва. Кожного року випускники класу Наталії Миколаївни Полякової на високому рівні складають вступні іспити з образотворчого мистецтва у мистецькі заклади України.

Наталія Полякова активно бере участь у виставках Національної спілки художників України, постійно знаходиться у творчому пошуку. Своїм прикладом спонукає учнів до творчості, любові до мистецтва.

Раніше ми писали: В Сумах увековечили память известного скульптора

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (оценок ещё нет)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


5 + 5 =