У Сумах покажуть багатовимірну «Історію пристрасті»

У понеділок 6 травня театр-студія Наталії Черкасенко «Місто С…» запрошує сумчан на спектакль «Історія пристрасті».

Спектакль История страсти. Игорь Касьяненко. Театр "Город-С"Виставу створено за творами поета Ігоря Касьяненка. Це лірична драма про кохання у всіх його проявах — від самого початку, коли все ще трепетно, піднесено і виткане з надій і чарівних очікувань, до щасливого? сумного? трагічного? романтичного? – тут кожен сам для себе вирішує – фіналу.

Головними героями дії є Поет (Ігор Касьяненко) та його кохана. Але та, яка не втілюється в одній конкретній жінці, бо її в реальності не існує, вона – мрія Поета. А у житті якісь частинки цієї мрії зустрічаються у реальних жінках (їх ролі виконують Агнія Хомутенко, Анастасія Комендантова та Ліна Нікітенко), з якими його зводить доля.

Власне, з ними у Поета і виникають дуже різні стосунки. Різні, тому що кожна жінка — окремий і самодостатній Всесвіт почуттів. А ще однією з важливих дійових осіб є Янгол (Аліна Корнієнко). Точніше, спочатку вона Янгол, а під кінець, потрапивши у вир людських пристрастей, Янгол теж перетворюється на земну жінку. На ще одну еманацію мрії Поета.

Цікавинкою вистави є і те, що вірші з яких складається текст, написав чоловік, а сплела їх в одну сюжетну канву жінка – режисер-постановник вистави Наталія Черкасенко. Саме це злиття чоловічої та жіночої творчої енергії надає тому, що відбувається на сцені багатовимірний об’єм.

Дата: 6 травня (понеділок)

Місце: ДК «Хімік»

Початок:  18.00

Тривалість – 1,25 години

Квитки у касі ДК «Хімік».  Вартість – 30 грн

Прем’єра вистави відбулася два роки тому. Враження з глядацької зали після прем’єрного показу «Істрії пристрасті» читайте тут

Джерело: медіа портал АТС creativpodiya.com

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (4 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


3 + 4 =