У Київі відкривається Всеукраїнська художня виставка

З 9 по 25 жовтня 2015 року у виставкових залах НСХУ проходитиме Всеукраїнська художня виставка, присвячена Дню художника. Організаторами виставки виступили Міністерство культури України і Національна спілка художників України.

Щорічна Всеукраїнська виставка «До Дня художника» завжди викликає очікувану увагу з боку мистецької спільноти. Для більшості художників участь в ній це особистий презентаційний успіх і етап в творчому вдосконаленні. Експозиція складається з понад 400 творів всіх видів образотворчості і природно виглядає своєрідним колористичним калейдоскопом.
Власне, концепція цієї виставки і полягає в якнайширшій презентації професійних художніх творів з усіх областей України.
Ця виставка органічно об’єднує твори вже знаних майстрів Василя Гуріна, Віктора Ковтуна, Віри Баринової-Кулеби, Анатолія Горбенка, Оксани Одайник, Івана Гапоченка, Олексія Петренка та інших з наочним втіленням численних творчих пошуків молодих авторів. Саме цей симбіоз і є своєрідною експозиційною візитівкою всеукраїнської виставки «До Дня художника».
Хочеться відзначити, що в цей нелегкий для художників і загалом громадян України час сам факт здійснення такого масштабного проекту вселяє віру в перспективи розвитку виставкової діяльності НСХУ.
.
Відкриття виставки 9 жовтня о 15 годині.

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (оценок ещё нет)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


5 + 9 =