Наталья Даниленко (Осіння). Анджеліна Джолі

Анджолина ДжолиХоча ця новина і не варта уваги перших шпальт світових видань, все ж я про неї розповім. Ювілейна зустріч наших однокласників, нарешті, відбулася!

Ми стояли чималеньким колом біля ґанку рідної школи і продовжували грати в гру «Відгадай, а хто ж там іде?». Незважаючи на те, що з багатьма не бачилися вже давно, ще здалеку розпізнавали своїх однокласників.

Раптом неподалік зупинився новенький джип, і з нього випурхнула по-дівочому струнка дама. Ця постать швидко наближалася, проте ми все не могли розпізнати в ній свою однокласницю. Нарешті, тямуща Тетяна здогадалася: «Та це ж наша Ірина!».

Ми не могли повірити своїм очам: замість колись пишнотілої брюнетки з тонкими, малопомітними губами, до нас наближалася худа блондинка з модним пухлим ротиком… Але якщо добре придивитися, то ця жінка, справді, віддалено нагадувала нашу Іринку.

– Супер! Ну, чим вам не Анджеліна Джолі! – захоплено вигукнула доволі розповніла Любочка.

Видно було, що Ірина задоволена справленим на нас враженням. Розповіла, що з чоловіком мають власну справу, що їхній бізнес процвітає, що донька вдало вийшла заміж. Словом, усе в неї «в шоколаді».

У ресторані, де столи ломилися від наїдків та напоїв, Ірина поклала у свою тарілку лише салатний лист, кілька маслин і кружальце свіжого огірка.

– Я не їм нездорової їжі, тим більше після вісімнадцятої, – пояснила Іра і зневажливо подивилася на наші наповнені блюда.

А ми, нехтуючи дієтами, продовжували їсти-пити, проголошувати тости, сміятися, згадуючи своє безтурботне дитинство.

Десь через півгодини від початку свята Ірина отримала СМС-ку і поквапливо почала збиратися, не погоджуючись на наші прохання хоча б на трохи ще залишитися.

– Ні, ні, я поспішаю. Час – це гроші! Рада була вас бачити! – кинула на прощання і, задоволена собою, зникла за дверима ресторану.

– Ну, Ірка дає! – знову прокоментувала Любочка. – Як слідкує за собою, навіть на татуаж зважилася!

– Так то вона спеціально з губами щось зробила? – не відразу второпав наш Мишко, простий робітник, далекий від сучасних трендів і брендів. – А я подумав, що то від якоїсь хвороби в неї губи так напухли. І взагалі, погано вона виглядає: дуже худа, виснажена. Відразу видно, що нещаслива…

Читать другие миниатюры, участвующие в конкурсе «Колибри» 2014

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (2 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


9 + 7 =