У Сумах відкривається виставка Ірини Проценко

14 липня у приміщенні сумської міської галереї розпочне роботу  виставка відомої української художниці, сумчанки Ірини Проценко. Відвідувачам буде презентоване зібрання робіт під назвою «Квіти і люди».

Ирина ПроценкоКартини, представлені в експозиції, у переважній більшості знаходяться в приватних колекціях і люб’язно надані їхніми нинішніми господарями автору спеціально для виставки. В цьому полягає одна з родзинок події, бо твір, який людина приносить у свій власний особистий простір має бути не тільки талановитим і високохудожнім. Господарі з ним знаходяться в контакті постійно. А у людей, як відомо, буває різній настрій і емоційний стан. Тому картина мусить випромінювати позитивну енергетику.

З іншого боку, ці полотна заряджені вже не тільки творчою енергетикою художниці, а ще й унікальною атмосферою осель своїх сьогоднішніх господарів. І це надає їм нових енергетичних відтінків і прихованих сенсів. А якщо ще й додати, що їх нинішні власники самі люди творчі, бо саме такі  гуртуються навколо Ірини Проценко і її відомого «Саду стежинок, що сходяться», то інтрига стає все цікавішою, а проста на вигляд мелодія під назвою «Люди і квіти» перетворюється на симфонію змістів і підтекстів.

До речі, на виставці будуть представлені і нові роботи художниці — це інформація для знавців і численних прихильників її творчості.

На жаль, у зв’язку з нинішніми умовами, традиційного вернісажу не буде. Виставка просто відкриється 14 липня і працюватиме до 2 серпня.

Запрошуємо усіх не пропустити  цю безумовно непересічну подію і відвідати виставку Ірини Проценко у сумський міській галереї.

Джерело: медиа портал АТС creativpodiya.com

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (5 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


6 + 7 =