Сумчан запрошують на пісенне шоу про чотири стихії природи

У п’ятницю 6 вересня фольклорний театр «Оберіг» Палацу культури «Хімік» запрошує сумчан на прем’єру мистецького проекту «Чотири стихії».

Подія, що відбудеться у приміщенні Театру для дітей та юнацтва, приурочена до Дня міста Суми і присвячена 10-річчу колективу.  За цей час, торуючи творчі шляхи,  під керівництвом Заслуженого працівника культури України Тетяни Шулікової, чарівні панянки-вокалістки здобули не одну перемогу на Міжнародних конкурсах та фестивалях. Їм аплодували в Білорусії та Росії, Україні та Болгарії. Сумщина пишається фольклорним театром «Оберіг».

«Чотири стихії»  — вода, вогонь, повітря і земля.  Усі ці природні явища, помножені на високу творчу домінанту, дають можливість глядачу побачити і пізнати «Оберіг» у різних проявах. Адже це колектив яскравих індивідуальностей,  скарбничка унікальних голосів, невичерпне джерело талантів.

Майже рік артисти разом з синклітом постановників (режисер-постановник – Наталія Черкасенко,  хореограф – Тетяна Колєсниченко) створювали це унікальне сценічне дійство, в якому звучать українські народні  та сучасні пісні. Художній керівник театру Тетяна Шулікова віртуозно підібрала та страктувала репертуар. Вокалістки ж, у свою чергу, майстерно виконують та проживають кожну пісню.

За словами керівника колективу Тетяни Шулікової: «Усі пісні  фольклорного театру Оберіг» — це сердечне звіряння  людей, закоханих у мистецтво».

Дата: 6 вересня

Місце: Театр для дітей та юнацтва

Початок: 18:00

Джерело: медиа портал АТС creativpodiya.com

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (1 голос, оценка: 5,00 из 5)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


6 + 6 =