У Сумах відбудется маленьке індійске свято

У п’ятницю 1 травня в художній галереї «Наша» відбудеться відкриття виставки фотографій «Indie Maksa Skrzeczkowskiego» («Індія Макса Скшечковськего»)

афиша Индия«Індія Макса Скшечковськего» — це фотографії зроблені автором під час поїздки до країни у 2005 р.

На відкритті буде маленьке свято Індії:

— лотерея з невеликими подарунками,

— ласощі та напої,

— музика.

Макс Скшечковській – народився у 1978 році.  Магістр мистецтв, викладач фотографії в Інституті Культурознавства Університету Марії Кюрі-Складовської (м.Люблін), фоторепортер журналу «Лайф», аніматор культурних заходів, організатор численних фотографічних імпрез та шоу, координатор проекту Академії Фотографічних Відкриттів у Люблінському Культурному Центрі, автор більш ніж 40 персональних виставок як у Польщі, так і за її кордоном (Україна, Нідерланди, Франція, Греція, Індія).

Роботи автора є у різних колекціях, в т.ч. у Музеї Історії Фотографії у Кракові, Регіональному Музеї у Стелевій Волі. Неодноразово відмічений та нагороджений за діяльність у просуванні культури.

Живе та працює у м. Казімеж-Дольний, Польща.

Макс Скшечковській багато подорожує світом. Від 2004 р. він 10 разів приїздив до України, у якості міжнародного спостерігача на виборах, репортера та просто фотографа-мандрівника.

«Роками подорожував по світу. Моя бабця каже, що я – бродяга. Був у країнах екзотичних, чарівних та небезпечних… за сімома горами, за сімома морями. У князівствах, королівствах, царствах. Є така країна, де життя одмірює інший час…» — М.Скшечковській

Відкриття виставки та зустріч з автором 1 травня, у п’ятницю о 17:00.

Виставка відкрита для відвідувачів з 11:00 до 18:00, крім понеділка та вівторка, до 15 травня.

м. Суми, вул. Псільська, 1

1 балл2 балла3 балла4 балла5 баллов (оценок ещё нет)
Загрузка...

Читайте ещё по теме:


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.


6 + 5 =